salam untuk rakan2 budiman,

Dari Abu Hurairah r.a meriwayatkan bahawa Rasulullah SAW bersabda: Seorang mukmin selepas kematiannya akan terus mendapat ganjaran daripada amal kebaikannya iaitu melalui ilmu yang dipelajari lalu diajarkan kepada orang lain dan terus disebarkannya. Anak-anak yang soleh yang ditinggalkan. Al-Quran yang diwariskan atau masjid-masjid yang dibinanya atau rumah-rumah musafir diperjalanan yang didirikannya atau anak-anak sungai yang dialirinya atau sedekah yang dikeluarkan daripada hartanya ketika sihat dan hidupnya yang berterusan selepas kematiannya. (HR Ibnu Majah)

Terima kasih di atas sokongan kepada pihak kami yg masih mentah ini.

Selamat menjamu mata....


Monday, July 4, 2011

July Offer - GREAT SAVING

Dapatkan mana-mana SET barangan yang ditawarkan di blog ini dengan Harga Runtuh (Great Saving) bersempena meraikan anak bongsu saya, Malique Fudhail yang telah minum susu ibu selama 1 tahun 6 bulan.

Namun saya hanya boleh beritahu melalui email. Jika berminat, sila email kepada saya di msralia@gmail.com untuk mendapatkan promosi terkini dan konsultasi percuma.

Alhamdulillah, terima kasih Ya Allah kerana masih memberi aku peluang untuk menyusukan anakku ini. Terima Kasih Ya Allah kerana memudahkan urusan untuk aku menjaga, mendidik dan membesarkan anakku ini. Terima kasih Ya Allah, kerana masih memberi kesempatan kepada ku untuk melihat perkembangan anak-anakku. Semoga anak-anak mama menjadi insan yang dikasihi, dilindungi, diberkati olehMu Ya Allah. Amin, Ya Rabbal Alamin..
 

No comments:

Post a Comment