salam untuk rakan2 budiman,

Dari Abu Hurairah r.a meriwayatkan bahawa Rasulullah SAW bersabda: Seorang mukmin selepas kematiannya akan terus mendapat ganjaran daripada amal kebaikannya iaitu melalui ilmu yang dipelajari lalu diajarkan kepada orang lain dan terus disebarkannya. Anak-anak yang soleh yang ditinggalkan. Al-Quran yang diwariskan atau masjid-masjid yang dibinanya atau rumah-rumah musafir diperjalanan yang didirikannya atau anak-anak sungai yang dialirinya atau sedekah yang dikeluarkan daripada hartanya ketika sihat dan hidupnya yang berterusan selepas kematiannya. (HR Ibnu Majah)

Terima kasih di atas sokongan kepada pihak kami yg masih mentah ini.

Selamat menjamu mata....


Friday, November 15, 2013

Tahukah anda??


Perbezaan PALING KETARA antara vitamin Shaklee dan vitamin2 lain yg berlambak di farmasi dan pasaran?

Cuba lihat gambar dibawah ini..Pernahkan anda melihat silica gel ini di dalam botol vitamin Shaklee? Sudah pasti jawapannya TIADA.

Mengapa tiada?


Fungsi silica gel adalah utk menyerap lembapan..Biasanya silica gel ini boleh kita nampak dlm kotak kasut, handbag dan di dalam botol vitamin yg berlambak di pasaran...Ini bermaksud vitamin itu adalah vitamin SINTETIK..
Berbeza dgn vitamin2 Shaklee...Di dalam botol vitamin Shaklee tiada silica gel kerana ianya bersifat SEMULAJADI/NATURAL.

Ada nampak perbezaan di situ?
Pastinya yg NATURAL 100% SELAMAT dan BERKESAN..

* namun begitu, terdapat silica gel dlm chewable vita c dan joint health tablet..kenapa? sbb 2 vitamins ni cepat menyerap kelembapan, chew c tu lg la kanak2 suka buka dan tutup kan..


 

 Berminat? Mau Mencuba mana-mana produk SHAKLEE? Dapatkannya sekarang dengan harga istimewa. PM atau whatsapp saya sekarang di 019-3160078.

No comments:

Post a Comment